Ruilen en retourneren

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan verwacht had? Jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren! Bij Cocovi heb je altijd de mogelijkheid je bestelling terug te sturen binnen 14 dagen na de factuurdatum.

Wij streven ernaar om binnen 14 dagen, na ontvangst van de retour, het verschuldigde bedrag naar jouw rekening terug te storten. 

Retourprocedure


Mocht je een artikel retour willen sturen, dan zijn dit de stappen die je dient te doorlopen:

Stap 1: Meld je retour aan via info@cocovi.nl. Vermeld je ordernummer, naam en de artikelen die retour gaan. Je krijgt vervolgens van ons een retourformulier. Print dit retourformulier uit en stop deze bij het pakket in. Wanneer je geen retourformulier toevoegt, dan kan de verwerking van het retour vertraging oplopen.

Stap 2: Doe de artikelen in de bijbehorende verpakkingen en stop alles terug in de verzend zak of doos. Stuur de artikelen die je wilt retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending zo snel mogelijk kan worden verwerkt. Het ingevuld retour formulier moet ook in de zak. 

Stap 3: Noteer onderstaand retouradres op je retourzending:

Cocovi

Gildelaan 28

6101GL Echt

 

Stap 4:  Breng je retour naar het dichtstbijzijnde postkantoor.

Retourkosten

De kosten voor het verzenden van brievenbuspost zijn vanaf €3,90. De kosten voor het verzenden van een pakket zijn vanaf €6,50. Deze zijn voor eigen rekening! Indien je kiest voor geld terug in de vorm van een waardebon nemen wij de retourkosten voor onze rekening.
Zorg dat je de track & trace code van je retour goed bewaard.

Retourvoorwaarden

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen.
  • Zowel de kosten, als het risico van verzenden bij een retournering zijn voor eigen rekening. Indien je kiest voor geld terug in de vorm van een waardebon nemen wij de retourkosten voor onze rekening. 
  • Retourzendingen worden alleen in behandeling genomen wanneer de producten in originele staat en met de verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd. 
  • Er zijn geen voedselvlekken, make-up vlekken, lichaamsgeuren of sigarettengeuren op de artikelen aanwezig.
  • Het artikel dient geen gebruikerssporen te vertonen. Beschadigde of gebruikte artikelen worden niet gecrediteerd.
  • Het verzendrisico en de kosten van het retourneren zijn voor de koper. Cocovi raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel zo nodig via aangetekende post te doen. Bewaar de Track & Trace code van je retourzending tot deze is verwerkt.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen.
  • Indien niet aan onze retour voorwaarden is voldaan dan behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en jou de verzendkosten in rekening te brengen. 
  • Zonder track en trace code wordt er geen onderzoek opgestart naar vermiste retouren.

!Uitzondering!

Oorbellen 

Oorbellen van Cocovi kunnen niet worden geretourneerd.

Scrunchies

Scrunchies kunnen alleen geretourneerd worden onder de volgende voorwaarden:

- Het product dient in de orginele verpakking te zitten

- Wanneer het product er gedragen, onhygiënisch of beschadigd uitziet wordt de retourzending geweigerd.

 Heb je hier nog vragen over? Neem dan contact met ons op via onze social media, email of het contactformulier. 

Wanneer Cocovi je retour in goede orde heeft ontvangen verwerken wij je retour binnen 7 tot uiterlijk 14 dagen. De terugbetaling vindt uiteraard alleen plaats op het rekeningnummer/creditcardnummer waarmee de originele betaling is gedaan. Je ontvangt het aankoopbedrag retour op je rekening.

Ruilen

Helaas is het bij Cocovi niet mogelijk om een artikel te ruilen. 

Klacht

Heb je een klacht over een artikel? Laat het ons weten! Via info@cocovi.nl kun je je klacht omschrijven. Vermeld hierbij graag de aankoopdatum en om welk artikel het gaat. We zullen je klacht binnen 48 uur in behandeling nemen.