Bestelling & Levering

 

Wat is de levertijd?

Wij doen er alles aan om jouw pakketje zo snel mogelijk te verzenden! Dit betekend dat wij ernaar streven je bestelling dezelfde dag nog te verzenden. Het ligt vervolgens aan PostNL hoe snel het pakketje bij jou binnenkomt. Wij streven ernaar om jouw pakketje binnen 1-3 werkdagen na bestelling bij jou te leveren. Buiten Nederland is dit binnen 7 werkdagen. Dit is afhankelijk van het land van bestemming.

Je ontvangt na het plaatsen van je bestelling altijd automatisch een email met je orderbevestiging. Controleer ook altijd even de spam map, het kan namelijk voorkomen dat je mail in deze map terecht is gekomen. Wanneer wij je bestelling hebben ingepakt en de bestelling aan PostNL is overgedragen, krijg je een email met een track en trace code.

Cocovi is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld stakingen, drukke feestdagen of andere omstandigheden.

Let op: Klopt je adres niet? Stuur meteen een mailtje naar info@cocovi.nl,de meeste pakjes worden direct verpakt en verzonden. Als je het op tijd doorgeeft, dan kunnen we het foute adres nog veranderen. Zodra het pakket verzonden is kunnen we helaas niks meer voor je doen. 

Wat zijn de verzendkosten?

 In Nederland en België zijn de verzendkosten vanaf €100 gratis! Onder dit bedrag betaal je standaard voor Nederlandse zendingen €4.95 en voor Belgische zendingen betaal je standaard €7.50. 

Woon jij in de buurt van Echt en zou je je pakketje graag willen afhalen? Dat kan! Je pakket dient te worden afgehaald op een afgesproken tijdstip. Voor het maken van een afspraak kun je een mailtje sturen naar info@cocovi.nl of contact met ons opnemen via onze social media.