Betaalmethoden

Welke betaalwijzen zijn mogelijk?

Bij Cocovi winkel je veilig en betrouwbaar. Alle transacties zijn beveiligd en versleuteld.

Met onderstaande betaalmethoden kun je eenvoudig afrekenen in onze online shop.

iDEAL is een online betaalmiddel waarmee je bij de volgende banken kunt betalen; ABN Amro, ASN, ING, Rabobank, SNS, Regiobank, Triodos, Van Landschot Bankiers, Knab.Via deze betaalmethode reken je jouw order direct af binnen de vertrouwde internetomgeving van jouw bank.

Creditcard Je kunt je creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren, wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

  • MasterCard
  • Visa 

Zodra de betaling door de creditcardmaatschappij is goedgekeurd versturen wij jouw bestelling.

Webshop Giftcard De Webshop Giftcard  is op te laden met elke gewenste waarde vanaf €5,00 en is voorzien van een persoonlijke code waarmee de ontvanger kan gaan shoppen.

Paypal PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van alleen een e-mailadres, veiliger en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Om met PayPal te kunnen betalen heb je een PayPal rekening nodig.

Sofort SOFORT Banking is eenvoudige en veel gebruikte betaalwijze in het buitenland. 

Bancontact is een betaalsysteem voor onze Belgische klanten. Het is te vergelijken met het Ideal betaalsysteem in Nederland. Je kunt gebruik maken van Bancontact met de volgende banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank.

Hoe weet ik dat mijn bestelling is betaald?

Zodra de bestelling is afgerond ontvang je een orderbevestiging op het door jou opgegeven e-mailadres. 

Kan ik achteraf betalen?

Nee, wij bieden (nog) niet de mogelijkheid om je bestelling achteraf te betalen.