Dive into the luxury world of Cocovi

Dive into the luxury world of Cocovi

    Avondje uit? Laat ons jouw outfit verzorgen!

    Ben je op zoek naar een outfit voor een chique cocktailparty of ga je een avondje dansen met vrienden? Bij Cocovi weten we precies wat je nodig hebt om de perfecte outfit samen te stellen. We willen je graag inspireren met enkele ideeën voor mooie outfits die je kunt dragen tijdens een avondje uit. Daarnaast verkennen we ook enkele lente en zomer trends voor het aankomende seizoen.

    Ga voor een jumpsuit of een stijlvol pak!

    Voor een avondje uit kun je nooit fout gaan met een jumpsuit of een stijlvol pak. Een jumpsuit in een opvallende kleur met hoge hakken is altijd een goede keuze. Het zorgt ervoor dat je er elegant uitziet en toch comfortabel genoeg bent om te dansen en te feesten. In de rode camiel jumpsuit uit onze nieuwe collectie weet je zeker dat je de show steelt! Een stijlvol pak is ook een goede optie. Ga voor een monochrome look in het zwart of wit, of kies voor een pak met een subtiel patroon of een zachte pastelkleur. Combineer het pak met een paar mooie pumps en een MO tas om je look helemaal af te maken.

     

    Maak de look af met mooie accessoires

    Accessoires zijn de perfecte manier om je avondlook een persoonlijke touch te geven. Kies voor opvallende sieraden, zoals statement oorbellen of een mooie armband. Een MO tas is ook een must-have accessoire om je belangrijkste spullen zoals je telefoon, lipstick en portemonnee in op te bergen. Onderschat daarnaast de kracht van een mooie riem niet, deze kan je outfit maken of breken.

     Lente en zomer trends 2023: pastelkleuren zijn hot!

    De lente en zomer trends van dit seizoen zijn helemaal gericht op pastelkleuren! Het maakt niet uit of je een avondje uit gaat, een bruiloft bijwoont of gewoon op zoek bent naar wat frisse, lichte kleuren. Pastelkleuren zijn de perfecte keuze voor de lente en zomer van 2023. Ga voor een lila outfit deze zomer! Lila is een van de populairste pastelkleuren van dit seizoen. Onze collectie bevat veel mooie lila kledingstukken die perfect zijn voor allerlei gelegenheden. Combineer onze lila blouse met opvallende shorts en zwarte pumps of ga voor ons lila pak met een paar witte sneakers voor een casual but classy look. Voeg een statement ketting toe voor wat extra flair. Met deze outfits ben je helemaal on-trend deze lente en zomer.

    Niet zo van de pasteltinten? Dan hebben we ook een prachtige petrol jurk voor een luxe look. Liever de avond stelen in het wit? Dat kan in onze stijlvolle Camiel jumpsuits of het tweedelige setje. Onderschat daarbij nooit de veelzijdigheid van een paar zwarte pumps in je kledingkast! Die kunnen tenslotte overal bij.